Фільми та інструкції

Powrót

Інструкція з приготування СТРІПСІВ (елементи без кісток)!

Фільм презентує як потрібно нарізати м'ясо для нагетсів, приготувати маринад та панірувати невелику кількість м'яса.

Інструкція з приготування КРИЛЕЦЬ(елементи з кістками)!

Відео презентує як потрібно готувати хрусткі крильця: як розрізати м'ясо, як готувати маринад та як панірувати.

Інструкція з приготування панірованої хрусткої РИБИ!

Фільм презентує як потрібно готувати смачну, хрустку рибу: як панірувати та смажити рибу аби вона мала чудовий золотистий колір.

Як приготувати стрипси або крила в хрусткій паніровці?

 

Хочете знати, як приготувати стріпси в хрусткій паніровці? Або маєте бажання приготувати справжнє хрустке курча по-американськи? Приготували для Тебе детальні навчальні відео, котрі показують як приготувати соковиту курку і ніжну рибу в хрусткій паніровці Holly Powder.

Переглянь фільми, а також завантажуй інструкції аби правильно для правильного завершення всього процесу.

Переглядайте відео та завантажуйте інструкції для правильного виконати весь процес.

В разі виникнення питань зателефонуй нам!

Паніровка для курки закладам громадського харчування!Нові можливості, смачні страви!

 

Приготовані фільми та інструкції показують як крок за кроком в простий і доступний спосіб приготувати страви з використанням Holly Powder. Аби приготувати курку в хрусткій паніровці Тобі будуть потрібні:

– паніровка для курки,
– лагідний маринад для курки або
– гострий маринад для курки

Пам’ятай, що весь процес починається від моменту відповідного приготування м’яса. Важливими деталями також є температура м’яса або спосіб нарізання. Всі ці питання докладно описані в навчальних відео та інструкціях!

Довідайся про наші марки: